Medego

Yrityksen esittely

Medego on perustettu vuonna 2014 vastaamaan kouluttajan tavoitteeseen lisätä ihmisten auttamisrohkeutta ensiaputilanteissa. Jokainen ihminen, joka rohkaistuu toimimaan tilanteen vaatiessa, on askel lähempänä Medegon mission toteutumista.

Medego tarjoaa ensiapukoulutukset yrityksille ja yhteisöille sekä ensiapu- ja turvatuotteet verkkokaupastamme. Koulutuksemme onnistuvat niin lähiopetuksena kuin webinaareinakin ja ovat räätälöitävissä tilaajan toiveiden mukaan. Kurkkaathan myös avoimet yleisökurssimme!

Meiltä myös Punaisen Ristin koulutusohjelman mukaiset Hätäensiapu 4-8t, EA 1- ja EA 2 -kurssit.

Arvostelut

#Someleontti

1

Lämmin suositus!

Tilasimme YritysVihti ry:lle ensiapukoulutuksen yrittäjille ja koulutus oli todella hyvä ja erittäin hyödyllinen! Osallistujia oli sekä paikan päällä että etäyhteydellä, jotta saimme tärkeää tietoa jaettua mahdollisimman laajalle nykytilanteesta huolimatta.

Kiitos erinomaisesta koulutuksesta Sannalle, suosittelen lämpimästi Medegon ensiapukoulutuksia. Muista myös täydentää omia ensiaputarvikkeita (työpaikka, harrastustoiminta, oma auto, koti) Medegon avulla ja antaa vaikkapa lahja, joka saattaa jonain päivänä pelastaa jonkun hengen!

Koulutus oli asiantunteva, mielenkiintoinen ja äärimmäisen hyödyllinen! Asiat esitettiin hyvin havainnoillistaen sekä esimerkkien avulla ja koulutus sisälsi paljon materiaalia ja tietoa, kuinka toimia erilaisissa hätätilanteissa.

Sanna on luonteva ja ammattitaitoinen kouluttaja, jota on miellyttävä kuunnella. Koulutus oli myös rakenteeltaan erinomainen ja rytmitetty hyvin myös etäosallistujia ajatellen.

⭐⭐⭐⭐⭐ 5/5

Lämpimin terveisin,
Sanya
#Someleontti (yrittäjä) +
#YritysVihti ry:n koulutuspäällikkö

Medego

Kiitos Sanya upeasta palautteestasi! Hienoa kuulla, että olet kokenut saaneesi kurssilta paljon kotiin vietäväksi.

Arvostele yritys

Lisää tähtiluokitus ja kirjoita arvostelu (vähintään 100 merkkiä)