Nordic Color Room Oy (Tuunauskauppa)

Yrityksen esittely

Tervetuloa Tuunauskauppaan!

Tuunaamalla saat muokattua esineitä ja kalusteita persoonallisiksi, omaan sisutukseen sopiviksi, voit jatkaa niiden käyttöikää ja samalla kierrätät ekologisesti vanhaa! Voit muuttaa esineen tai kalusteen käyttötarkoitusta kokonaan toiseksi tai vain parantaa tai uudistaa sitä.

Tuunauskaupasta löydät kaiken tarvittavan esineiden ja kalusteiden uudistamiseen. Valikoimista löytyy vetimiä, puu- ja metallikoristeita, ruuveja, nauloja ym. Vetimiä on tällä hetkellä yli 200 erilaista! Teemme myös satunaisesti asiakastöitä ja suurin osa myymälässämme olevista kalusteista on myytävänä. Jos tuotteesta löytyy hintalappu, se on silloin valmis myytäväksi.

Uutena maalisarjana meillä on kanadalainen Fusion™ Mineral Paint, joka on ammattilaistason maali arkipäivän DIY-harrastajalle! Helppokäyttöisellä Fusion™ maalilla on nolla VOC-päästöt, korkea peittävyys sekä yli 60 upean värin valikoima, jolla pystyt minkä tahansa kokoiseen projektiin! Sarjassa on myös 32 reseptiä kuinka sekoittaa upeita värejä.

Myös ekologinen Euca pesutiiviste löytyy hyllystämme. Tuotteen raikas eucalyptus tuoksu täyttää kotisi hetkessä. Euca valmistetaan Kotkassa, josta se löytää meidän hyllyymme.

Lisäksi olemme virallinen Paskakaupan®-tuotteiden jälleenmyyjä. Valikoimasta löytyy mm. hauskoja kahvimukeja ja avaimenperiä.

Tuunaamossa järjestämme asiakkaille tuunausiltoja, myös yksityisesti. Kysy lisää 050-5888111 tai konttori@tuunauskauppa.fi. Teemme myös tilauksesta asiakastöitä ja myymme valmiiksi tuunattuja huonekaluja.

Tilaukseen voit valita joko noudon myymälästä tai lähetämme sinulle paketin postitse. Myös kotiinkuljetus on mahdollista Oulun alueella. Yli 50 euron tilauksesta tarjoamme lähetyksen sinulle kaupan päälle!

Liity myös meidän Tuunaamo-facebook ryhmään! Sieltä saat ohjeita ja opastusta ja ideoita omiin tuunauksiin.

Arvostelut

Arvostele yritys

Lisää tähtiluokitus ja kirjoita arvostelu (vähintään 100 merkkiä)