Ompelimo HeliKo

Yrityksen esittely

Mallimestarin ja Pukeutumisneuvojan tutkinnot sekä vuosikymmenien työkokemus vaatetusalalla nahkasta trikootuotteisiin, on antanut monipuoliset valmiudet ratkaista vaatteisiin liittyviä ongelmia työhön ja vapaa-aikaan.
Vaatteiden korjaustyöt tuovat oman lisänsä ompelimon toimintaan.
Heleganssi (R) on kierrätysfarkuista valmistettu mallisto naisille ja miehille vuodesta 2012 ja saanut Avainlippu merkin käyttöoikeuden 2019. Myynti tapahtumissa ja Kädentaitomessuilla ympäri Suomen. Jälleenmyynti Maheka Oy, Aleksis Kivenkatu 10 Tampere.
Toinen kehittämäni tuote on alppihiihto monoon lämpösuojus, joka pitää monon ja laskettelijan jalat lämpiminä koko päivän.
Motto: Mitä ikinä teetkin, tee se intohimoisesti ja kokeillen.

Arvostelut

Lasistudio Jan Torstensson Oy

0

Ihania kestävän kehtityksen kierrätysfarkuista valmistettuja takkeja ja mekkoja. Vaikka yrittäjä aina kertookin repivänsä pelihousuja hän ei tee sitä kiukauissaan vaan täydellä rakkaudella. Kannattaa tutustua tähän yritykseen.

Arctic Sky Lapland

0

Ihana yritys ja ihana yrittäjä! Olen kahden Heleganssi tunikan ja yhden talvitakin onnellinen omistaja. Suosittelen Helin kierrätysfarkkutuotteita kaikille ja erityisesti heille, jotka arvostavat mittatilaustuotteen ominaisuuksia ja kestävyyttä! Olen iloinen työtunikojeni toiveideni mukaan sijoitelluista taskuista, upeista yksityiskohdista ja tuotteiden muodoilleni armollisesta leikkauksesta.
Ps. Olen hankkinut takkini sävyyn myös kierrätysfarkkuiset rukkaset ja hatun Helikon yhteistyökumppanilta ja jämäpalojen hyödyntäjältä Hiialta.

Redesan Oy

0

Mainio tuote ja erinomainen palvelu! Saat omilla mitoilla vanhoista farkuistasi huipputuotteen. Myös huolto tarvittaessa pelaa!

Arvostele yritys

Lisää tähtiluokitus ja kirjoita arvostelu (vähintään 100 merkkiä)