Tietoa

Tietoa

Tällä sivulla kerromme sinulle hiukan Kehumo.fi palvelusta. Saat tietoa, miten Kehumoa käytetään.

Kehumo on lanseerattu SomeMessut 4.2. tilaisuudessa 22.1.2021

Saat vinkkejä ja opastusta Kehumon käyttöön.

Nappaa tästä kuva ja jaa se someen, kerro että olet mukana!

Miksi Kehumo.fi?

Redesan Oy:n Sanna Jylänki on ollut aktiivinen verkostoituja ja yrittäjä jo vuodesta 2006. Koska tilanne on edelleen sellainen, että liian vähän suosittelemme ja kehumme toisia, päätti Sanna kehittää ja rakentaa vuonna 2020 (se omituinen vuosi!) julkisen Kehumon. Apuna tässä ovat olleet verkostot sekä asiakkaat. Heti alusta saakka on siis käytetty joukkoistettua voimaa ja yhteisiä aivoja ideointiin ja kehittämiseen. Nimikin tuli yhdeltä Sannan verkoston kumppaneista ideakilpailussa somessa.

Kehumo on vähän kuin yritysten TripAdvisor – eli palvelu, joka on maksuton kaikille ilmoittajille.

Palvelua kehitetään jatkuvasti.

kehumo

Vinkkejä käyttöön

Suosittelemme, että laitat profiiliisi mahdollisimman paljon tietoa, ihan jo hakukoneiden kannaltakin. Toisaalta myös siksi, että sinua on helpompi suositella ja sinulta on helmpompi ostaa tai verkostoitua kanssasi.

Vinkkejä videolla, videon jälkeen Q&A palsta

Kysymys ja vastauspalsta:

Kuka ylläpitää Kehumo.fi palvelua?

Redesan Oy omistaa ja kehittää Kehumo.fi palvelua. Palvelua tukee myös Redesanin Muistuttaja-applikaatio sekä YritysMuuntamo-tuote. Lisäksi kannustamme käyttäjiä seuraamaan Redesanin YouTube kanavaa. Näiden avulla ylläpidämme kanavan maksuttomana sinulle!

Listalla on hirmuisen paljon yrityksiä, miten voin hakea minulle sopivia?

Kehumo.fi palvelun yläosasta löytyy hakupalkit, joista voit hakea yrityksiä alueellisesti, toimialan mukaan sekä erilaisten valmiiden hakusanojen eli ”tägien” pohjalta. Voit toki hakea myös nimellä suoraan.

Mitä sydän tarkoittaa Kehumossa?

Kehumon ”tykkäys” eli sydän tarkoittaa sitä, että lisäät yrityksen omalle mielenkiinnon listallesi. Tämä ei siis ole sama kuin somessa ”tykkäys” joka näkyy käyttäjälle. Tämä sydän on siis vain sinua itseäsi varten. Listaa kiinnostavat yritykset jemmaan itsellesi sydämellä!

Miten voin merkitä itselleni kiinnostavat yritykset?

Kirjaudu palveluun ja klikkaa kiinnostavan yrityksen kohdalla sydäntä. Jatkossa löydät kiinnostavimmat yritykset ylävalikon Suosikit listasta.

Mistä tiedän, milloin olen saanut suosituksia?

Saat jokaisesta suosituksesta sähköpostilla tiedon uusista suositteluista, mikäli olet antanut sähköpostisi oikein. Muista vastata suositteluihin – tämä on hyvää asiakaspalvelua, verkostoitumista sekä lisää näkyvyyttä – jolloin jäät mieleen 😉

Olen saanut yhden suosituksen, miksi tähdet eivät näy profiilissani?

Tarvitset vähintään kaksi yli 100 merkkistä kehua, ennen kuin tähdet näkyvät palvelussa profiilissasi. Pyydä suosituksia verkostoiltasi jakamalla profiiliasi sometileillesi ja vaikkapa uutiskirjeeseesi.

Sometilieni linkit eivät toimi?

Tarkista, että olet kopioinut ja liittänyt osoitteen kokonaisuudessaan URL muodossa eli myös https:// osio oltava mukana. Esimerkiksi näin https://www.facebook.com/redesan.

Minulla on kaksi yritystä, miten voin lisätä toisen yrityksen?

Tällä hetkellä toisen/toisten yrityksen lisäämiseen tarvitaan uusi tili toisella sähköpostilla. Tulevaisuudessa pyrimme yhdistämään käyttäjän alle useita tilejä, mutta tällä hetkellä tämä on ainoa vaihtoehto lisätä useita yrityksiä.

Voinko olla varma, etten saa mitään ”roskapostia” tämän kautta?

Valitettavasti ei. Palvelu on luotu yrityksesi markkinointi tarkoituksiin ja silloin sinun on hyvä antaa yhteystietosi, jotta ASIAKKAASI voivat olla sinuun yhteydessä. Ota siis rennoin rantein jos saat mainospostia palvelun kautta ”randomeilta”. Delete napin painaminen ei ole iso juttu – TOISAALTA jokainen sinuun otettu yhteys voi olla myös kauppa itsellesi. Käytä tilaisuus hyväksesi. Älä hikeenny.

Lähettääkö Redesan sähköpostia tai viestejä minulle?

Kyllä! Redesan tarjoaa ajoittain vinkkejä Kehumon käyttöön. Ja toki tarjoaa muita lisäpalveluita ajoittain, sillä kuten yrittäjänä ymmärrät, tämä palvelu on maksuton ja jostain sen Redesaninkin yrittäjän pitää palkkansa saada =)

Miten käytän Kehumo.fi palvelua?

Sanna tekee sinulle videoita tänne piakkoin – muistathan, palvelua avattiin vasta, eikä Roomaakaan rakennettu päivässä 😉

Löysin sivuilta virheen, mitä teen?

Mahtavaa! Virheet kuuluu aina asiaan kun kehitetään jotain. Laita tietoa viestillä sanna@redesan.fi niin tutkitaan ja korjataan ongelmat.